Subota na Ganzu!

Subota na Ganzu je u znaku performansa i projekcija.

Razgovori ugodni – ciklus mladih video autora: Josip Horvat  i Martin Mrzljak na rasporedu su u 21 sat u MM centru. Josip Horvat i Martin Mrzljak video su autori najmlađe generacije. Ono što ove autore povezuje jednim dijelom je i promišljanje spektakla koji svaki od njih provlači kroz sebi bliske teme: pitanja roda i identiteta u Horvata, te propitivanje masovnih medija i privatnosti kod Mrzljaka

Više na http://ganznovi2013.sczg.hr/web/?p=753

Martin Mrzljak      josip horvat

U 22 sata Perforacije i Ganz pozivaju vas na Noć performansa. Uvod u Noć će činiti novi projekt Alena i Nenada Sinkauza te Ivana Marušića Klifa koji se sastoji od filma i audio-vizualnog performansa, nastao na osnovu razlaganja Keelingove krivulje koja opisuje promjene u koncentraciji CO2 u atmosferi kroz zadnjih 50-tak godina u elemente koje interpretiraju kao šum ili random generator. U nastavku noći, niz će performansa biti izvedeno u raznim prostorima Studentskog Centra.

Više na http://ganznovi2013.sczg.hr/web/?p=646

Noć performansa 2011.

 U 23 sata u dvorištu SC-a, prisustvujte Noćnim vizijama,  multimedijskom performansu koji je rezultat dvotjedne radionice u organizaciji umjetnice Nives Sertić.

Više na http://ganznovi2013.sczg.hr/web/?p=711

nives sertic